top of page

pon., 18. mar.

|

Velosimed center

Integracijski krogi 2024

Dragi holonavti, vabiva vas, da se nama pridružite na rednih mesečnih srečanjih in posebni delavnici Holotropnega dihanja, ki bodo posvečeni izključno integracijskim aktivnostim in globljemu spoznavanju sebe. Integraciji bo namenjena tudi posebna delavnica Holotropnega...

Registration is Closed
See other events
Integracijski krogi 2024
Integracijski krogi 2024

Ura in lokacija

Število dodatnih datumov: 1

18. mar. 2024, 17:30 – 21:00 GMT +1

Velosimed center, Kokra 72, 4205 Preddvor, Slovenia

O dogodku

Dragi holonavti, vabiva vas, da se nama pridružite na rednih mesečnih srečanjih in  posebni delavnici Holotropnega dihanja, ki bodo posvečeni izključno  integracijskim aktivnostim in globljemu spoznavanju sebe. 

Predvideni datumi srečanj : Predvideni datumi srečanj :

18. marec (Zoom/center Velosimed)

22. april (Zoom/center Velosimed)

20. maj (center Velosimed)

22. julij (Zoom/center Velosimed)

16. september  (center Velosimed)

21. oktober ((center Velosimed)

9. december ((center Velosimed)

Integracijska delavnica Holotropnega dihanja bo potekala predvidoma od petka 22. avgusta do nedelje 25. avgusta (Kje: center Velosimed)   Info in prijave: mojca.studen@velosimed.com ali  040 907 664

Dragi holonavti,

predstavljajte si, da svoje integracijo spravite na čisto nov nivo, ki je obenem neizmerno učinkovit in zabaven.

Kot holonavti - popotniki v neskončne globine in skrivnosti svoje  duše - veste, da je vaš nezavedni um tisti neomejeni del vas, ki je vaš  ustvarjalni genij. Vsebuje vire, ki vam lahko pomagajo rešiti  kakršnokoli težavo, prinaša velike vpoglede in razodetja ter se lahko z  vami 'pogovarja' o kateri koli temi na simbolni ravni.

Nekateri ta del naše duše imenujejo Univerzalni um, Višji um ali Podzavest, toda ne glede na terminologijo, je to tisti del, ki skriva neskončne zaklade. Odkrivali ste jih že skozi delavnice Holotropnega dihanja, zakaj ne bi ti zakladi postali del vašega vsakdana?!

Da po holotropni izkušnji lahko ohranite vse sadove holotropnega  dela, ki ste ga opravili na delavnici in nadgrajujete to delo tudi po  delavnici je potrebno ustvarjanje močne povezave med vašim zavestnim umom, umom, ki skrbi za vsakodnevno razmišljanje, in vašim nezavednim umom. To je veščina, ki vam bo izboljšala življenje na resnično neverjetne načine.

Na sami delavnici Holotropnega dihanja, kljub temu, da res skrbimo za  čim več in čim boljšo integracijo med delavnico in se potrudimo za  detajlne napotke integracije po delavnici, opažava, da žal, prenekaterim  holonavtom zmanjka virov in posledično volje za kontinuirano delo.

Meniva, da je podpora skupine pri holotropnem delu  zelo pomembna. Hitro se lahko namreč zgodi, če ostanemo pri integraciji  sami, da se zaciklamo v lastne ozke kroge in izgubimo potrebno širino in  fleksibilnost za pravi napredek.

Da „ubijemo obe muhi na en mah" vas vabiva, da se pridružite Integracijskim krogom, ki bodo potekali v obliki 4-urnih srečanj; delno po Zoomu, delno v našem centru. Posebni Integracijski krog bo 3-dnevna Integracijska delavnica Holotropnega dihanja, z veliko integracijskih aktivnosti in enojno holotropno izkušnjo (1+1)...

Integracijski krogi bodo potekali približno enkrat mesečno v ponedeljek zvečer od 17:30 do 21:00. Prvih 45 min bo posvečenih deljenju izkušenj, medsebojni pomoči, vašim  vprašanjem in željam, ki so se porodili med dvema srečanjema. Naslednji tri ure, pa bomo skupaj osvajali nova integracijska znanja in veščine.

Na lanskih integracijskih krogih smo spoznavali sebe s pomočjo sistema 3D Enneagram. Letos bomo razširili to delo tudi na prepoznavanju in posvajanju Sence. Proces prepoznavanja,  ozaveščanja in integracije Sence je pravi alkimističniproces, ki  omogoča prave kvantne preskoke, transmutacije naše psihe,kjer se  alkimistični svinec -teža in okovi naše ranjenosti in  posledičnoizkrivljenosti - spremeni v alkimistično zlato: notranjo  modrost, pogum in opolnomočenje živeti polno in odgovorno.

V moderni dobi se je najbolj poglobljeno ukvarjal z definicijo in  delom s Senco švicarski psihiater in psihoanalitik, eden največjih umov  našega časa C. G. Jung. Po Jungu Senca vsebuje vse nezavedne dele našega  Sebstva, ki smo jih potlačili predvsem zaradi neodobravanja pomembnih  drugih v našem življenju. Pogosto se izraža skozi tisti del nas, ki ga  sami ne vidimo, jo pa opazijo drugi. V Senci so izkrivljene vsebine, ki  jih pred seboj skrbno skrivamo in pogosto projeciramo na druge... Jung  je jasno povedal, da je raziskovanje Sence nujno potrebno za osebno  rast, individuacijo in avtentičnost.

Osvetlevanje in posvojitev sence nam omogoča, da prepoznamo svoje  toksične vzorce mišlenje in obnašanje in to negativno energijo  prelijemo, transformiramo v pozitivno psihično energijo. Te sproščene  energije nam nadalje pomaga, da se lažje soočamo z življenskimi izzivi  in neznanim, nastane več prostora za empatijo, ljubezen, medsebojno  spoštovanje in razumevanje ter občutenje globoke hvaležnosti za vse kar  nam je bilo v življenu dano.

Ukvarjanje s Senco je nujen del resnega in iskrenega prevpraševanja o  sebi, o svojih motivih; je nujen del celostnega zdravljenja psihe in  vsebuje dva glavna dela: 1. del: spoznavanje/ozaveščanje svoje Sence, da nanjo posvetimo z Lučjo odprte, radovedne, nenavezane, stabilne zavesti;

2. del: alkemijski proces integracije Sence oziroma spreminjanje Sence v Svetlobo.

Gre torej za tripartitno delo harmoniziranja dveh nasprotij skozi  ozaveščanje in zavedanje. Tudi tu se bomo naslonili na teorijo in prakso  Enneagrama, saj nam Enneagram tako lepo govori in odpira pokrajino naše  Sence. 

Prisrčno vabljeni, da se torej udobno namestite, sprostite in  uživate v srečanju, spoznavanju, prepoznavanju in uporabi moči, ki živi v  vas, Mojca & Marko

Info in prijave: mojca.studen@velosimed.com ali  040 907 664

 Cena 

Integracijski krogi vključujejo:

  • 8 ✗ Integracijski krog (celokupna vrednost 360€)
  • 1 ✗ Integracijska delavnica Holotropnega dihanja (celokupna vrednost 250€ - cena ne vključuje stroške bivanja)

Celotna cena s popustom za integracijske kroge in delavnico:  420€.

Lahko pa se pridružite samo osmim Integracijskim krogom (brez Integracijske delavnice) -   260€.

 Pogoji odpovedi 

Stroški odpovedi  znašajo 70 € ob odpovedi delavnice.

Če delavnico odpoveste 15 dni pred pričetkom, vam celotnega zneska  delavnice ne povrnemo, po odbitku 70 € odstopnine pa lahko preostanek  uporabimo za katero koli drugo delavnico v naslednjih 4 letih.  Če delavnico odpoveste več kot 15 dni vnaprej, vam vrnemo celoten znesek (minus 70 € odpovednine).  V primeru odpovedi delavnice vam povrnemo celotno kotizacijo.

Deli ta dogodek

bottom of page