Spiritual-lovers-psychedelic-Cool-Poster

OPIS DELAVNIC

Mandala-dino.jpg
globe_west_2048.jpg
Kje in kdo
Delavnica Holotropnega dihanja potekajo v centru Velosimed,  v čudovitem ambientu pod Kočno. Delavnica za debelimi kamnitimi zidovi daje občutek varnosti, okolica s krasno naravo in reko, pa omogoča kvalitetno in potrebno sprostitev med in po delavnici.
GTT certificirani moderatorji/terapevti poskrbimo, da se lahko odprete sebi v popolnoma varnem, podpirajočem okolju. 
Tu najdete Urnik delavnic...
Delavnica Holotropnega dihanja

Pričetek delavnice Holotropnega dihanja (format 1+1) je v soboto dopoldne. Prične se s predavanjem, ki je obvezno za vse, ki se delavnice udeležujete prvič ter napotki in pripravami za holotropno dihanje.

 

Nato sledi krog dobrodošlice.

 

Sledi kratek počitek in nato holotropne izkušnje (jedro delavnice Holotropnega dihanja). Vsak udeleženec enkrat "diha", drugič je “varuška”. Sledijo aktivnosti integracije izkušnje zvečer in v nedeljo dopoldne

Po vsakem holotropnem dihanjem je poskrbljeno za osvežitve (kava, čaj, voda) in prigrizke. V ceno delavnice so vključena tudi kosilo in večerja v soboto.  

Tu najdete Urnik delavnic...

Intenzivna delavnica Holotropnega dihanja

 ponuja dve holotropni seansi in dve izkušnji "varuške" za vsakega udeleženca (format 2+2). Holotropni proces, ki ga na kratko imenujemo "dihanje", vam omogoča, da se povežete z izvorom modrosti in zdravilnimi transformativnimi močmi znotraj sebe. Moderatorji/terapevti poskrbimo, da se lahko odprete sebi v popolnoma varnem, podpirajočem okolju. Delavnica je izredno intenzivna, zato vam priporočamo, da prenočite na mestu delavnice ali v bližini.

 

Poleg vseh aktivnosti na sami delavnici je za vse udeležence poskrbljeno za osvežitve (čaj, kava, odlična voda) in zdrave okusne prigrizke. Za obede je na voljo vegetarijanski meni. Obedi so poleg kroga zaupanja, tudi imenitna priložnost za srečanje med udeleženci ter izmenjavo izkušenj.

DIHAJMO KOT ENO - Vaša najbližja globalna delavnica Holotropnega dihanja (Holotropic Breathwork™)

Zamislite si kaj vse je mogoče, ko združimo moči in uporabimo globoko naravno danost diha, da nam pomaga pri našem lastnem zdravljenju in evoluciji ter zdravljenju in evoluciji celotnega planeta!

 

Le redko v življenju imamo priliko, da se poklonimo velikanom in pionirjem našega časa. In še redkeje to lahko storimo na izviren in transformativen način. Stanislav Grof sam je pozval vse moderatorje sveta, da v počastitev okroglega jubileja njega (80 let) in njegove žene Christine (70 let), 11. junija 2011 organizirajo delavnice Holotropnega dihanja. V holotropni skupnosti smo se odločili, da to postane tradicija - vsakoletna globalna delavnica kot poklon Stanu in Christini Grof.
Mnogi izmed vas ste že preizkusili kaj pomeni imeti podporo nekaj deset "dihalcev" - zamislite si kaj pomeni imeti podporo nekaj tisoč ali celo desettisoč "dihalcev" naenkrat.

Prijava na delavnico

Prosimo,  izpolnite Prijavni in Medicinski obrazec (pripeta spodaj), ter ju pošljite na mojca.studen@velosimed.com

Ali pa se prijavite preko spletnega obrazca.

 

Po prejemu obeh obrazcev vas bomo kontaktirali.

 

Stiskani in lastnoročno podpisani Medicinski obrazec prinesite s seboj na delavnico.  

Tu najdete Urnik delavnic...

"Zelo prijeten ambient, v katerem se počutila izjemno varno in sprejeto. Marko in Mojca sta odlična terapevta, vedno na pravem mestu. Z vsemi udeleženci delavnice smo ustvarili prijeten in intimen prostor za celoten proces." 

Tanja, udeleženka delavnice Holotropnega dihanja - več mnenj...

HB maj 2021

Hvala za varen prostor, kjer lahko raziskujem življenje. Delavnica mi je omogočila odgovor na pomembno dilemo in drugačen občutek na...