top of page

HB maj 2021

Updated: Jul 16, 2022

Hvala za varen prostor, kjer lahko raziskujem življenje. Delavnica mi je omogočila odgovor na pomembno dilemo in drugačen občutek na življenjsko situacijo. (Matej Miklavec)


Dobila sem uvide in odgovore na nekatera vprašanja, s katerimi se že nekaj časa ukvarjam. Pozitivna izkušnja, ko sem želje predala stvarstvu. Naj se zgodi, kar se mora zgoditi. (Helena)


Osebna rast preko skupinskih delavnic ni zame nič novega, vendar še nikoli nisem občutila takšne varnosti. Mojca in Marko sta ekstra sproščena, vendar izjemna in strokovna terapevta, ki s sočutjem vodita skupino. Hvaležna sem, da sem v globlje dele sebe potovala s pomočjo holotropnega dihanja, ki mi je omogočil konkretno odstiranje fizičnih in ostalih blokad. (anonimno)


Delavnica Holotropnega dihanja je bila super doživetje in še bolj vpogleda same vase. V moje sence, določene travme iz otroštva, ter na koncu integracije, da tudi tema&svetloba sta le del koncepta dualnosti. Odlično vodenje, strokovna podpora, uvod, zaključek, da greš res domov z vsemi odgovorjenimi vprašanji, ki so se mi pojavila. Priporočam vsakomur.

(Brigita Langerholc Žager)


Z malce dvoma in veliko firbca sem si zamislil, kaj želim najti na delavnici. Vse sem dobil v večjem paketu, po katerem bom, samo še s firbcem in brez dvoma, brskal naslednje dni in tedne. Veselim se naslednje delavnice, ki mi bo brez dvoma servirala točno to, kar potrebujem. Hvala Marko, hvala Mojca!

(Samo)


Zelo globoka in intenzivna doživetja. Posebna energija psihe. Skupinski duh in povezanost. Močna podpora in sodelovanje. Hvaležna za sodelovanje. Srečno naprej!

(Valerija)


Če želiš, da si sam primažeš klofuto in se zbuditi in nato uživati življenje s samim seboj. Zberi pogum in pojdi! Z lahkoto lahko zaupaš Mojci in Marku.

(Uroš Žagar)


Hvaležen za te izkušnje.

(Marko)


Intenzivno in sproščujoče.

(Milan)
40 views0 comments

Recent Posts

See All

HB December 2021

Enjoyable homey holotropic breathwork center with carrying and openhearted facilitators. Thank you for wonderful experiences. Much love. (Jiri) The whole process was amazing - so powerful, but in a su

HB October 2021

Ena najlepših in najbolj polnih izkušenj, kar sem jih doživel do sedaj. Pomagala mi je priti v stik s samim seboj, z drugimi in z vsem, kar je. Se veselim prihodnjih dogodivščin na svoji poti, preprič

Back to your real self...

Velosimed center that Mojca and Marko  created has a genuine capability to bring you back to your real self. Center is based in the mountains in the Slovenia surrounded by beautiful river Kokra. We ha

Commenti


bottom of page