top of page

HB December 2021

Enjoyable homey holotropic breathwork center with carrying and openhearted facilitators. Thank you for wonderful experiences. Much love. (Jiri)


The whole process was amazing - so powerful, but in a such nurturing and protective environment with a lovely group of people. It is a beautiful experience for me. (Rory)


Bilo je potovanje, ki me je presenetilo. Potovanje, na katerem sem ugotovila, da je zares pomembno prepustiti se trenutku, občutkom, zaupati vase in se ne obremenjevati, kaj in kako počnejo stvari drugi. Potovanje, iz katerega sem odnesla veliko več, kot sem pričakovala. Potovanje, ki se nadaljuje. Hvala vsem. (Minja)


Neverjetno doživetje. Vsakič je nekaj drugačnega in posebnega. Hvala za ljubezen in podporo. (anonimno)


Vsi odgovori in vse rešitve so v nas in delavnica vsaj narahlo odpre vrata, da pridemo do njih. (Mojca)


Wonderful center, wonderful workshop. Safe, professionally run by Marko and Mojca. I will definitely come back. Worth travelling to from London. (Sean)


Holotropic Breathwork changed my life in such a beautiful way. I start to feel my heart again, I feel connected to myself and to other people. I am doing this work for years now and I will absolutely continue doing it. It's people that hurt you, but it's also people with whom you heal again. (Eva)


Mojca in Marko sta mi ponudila čudovit ter popolnoma varen prostor, kjer se je lahko odvil moj notranji proces, ki je neopisljiv. Globoko sem vama hvaležna. Dobila sem točno to, kar sem potrebovala, ne tega kar sem želela. (Hana)


Prostor; priprava prostora in vodenje skozi proces sta bila čudovita, vsaka malenkost in pozornost zelo primerna trenutku in času. Udeleženci nismo samo številka, ampak se Mojca in Marko zares posvetita vsakemu posamezniku. Proces je seveda unikaten vsakemu posamezniku - in vse je OK. Udeležila sem se že veliko različnih delavnic, a se še nikoli nisem tako povezala s celotno skupino in čutila takšnega flowa. 100x hvala. (Katarina)


Izkušnja potovanja do vira. Našel sem, kar iščem. Namera je, da se integrira to učenje v svoje življenje. Resnično hvala za to učenje in prostor, kjer lahko vse to tudi izkusim. (Marko)


29 views0 comments

Recent Posts

See All

HB October 2021

Ena najlepših in najbolj polnih izkušenj, kar sem jih doživel do sedaj. Pomagala mi je priti v stik s samim seboj, z drugimi in z vsem, kar je. Se veselim prihodnjih dogodivščin na svoji poti, preprič

HB maj 2021

Hvala za varen prostor, kjer lahko raziskujem življenje. Delavnica mi je omogočila odgovor na pomembno dilemo in drugačen občutek na življenjsko situacijo. (Matej Miklavec) Dobila sem uvide in odgovor

Back to your real self...

Velosimed center that Mojca and Marko  created has a genuine capability to bring you back to your real self. Center is based in the mountains in the Slovenia surrounded by beautiful river Kokra. We ha

bottom of page