top of page

HB October 2021

Updated: Jul 16, 2022

Ena najlepših in najbolj polnih izkušenj, kar sem jih doživel do sedaj. Pomagala mi je priti v stik s samim seboj, z drugimi in z vsem, kar je. Se veselim prihodnjih dogodivščin na svoji poti, prepričan sem, da se bo ta še kdaj prepletla z vašimi. (Aleš Hladnik)


Presenetljivo intenzivno in globoko doživetje, ki ga besede težko opišejo. Tekom "dihanja" sem prejel globoka sporočila zame. (Aljaž)


I love this beautiful place for doing the breathwork. Mojca & Marko are a wonderful couple and team, who gave me very warm welcome and wellbeing to be part of the group. Thank you for your devotion! (Claudia)


Delavnice sem se udeležila prvič in doživela veliko prijetnih presenečenj. Dogajala se je v domačnem okolju in harmoniji med udeleženci. Vodena je bila na izredno visokem profesionalnem nivoju. Izkušnja holotropnega dihanja mi je odprla nova okolja. Hvala Mojca, Maja, Marko. (Olga)


Že 6 let se udeležujem holotropnih delavnic. Pomembno mi je, da izkušnje vkomponiram v svoje življenje in ga s tem obogatim. Izkušnja tega vikenda pa je občutek svobode, ko sprejmem sebe in svoje sence. Občutek želim živeti v nadaljevanju. (Marko)


Thank you for having this amazing retreat center! I love that you take a lot of time for preparation and integration. I went through deep and very important process that layed first bridge and a new perspective on my life. I feel blessed. Thank you! (Bernd)


Čudovita priložnost za stik s samim seboj. Neverjetno, kako je lahko dih zdravilen in podporen. Neinvazivna metoda v podpirajočem in varnem okolju Hvaležna facilitatorjem (Mojci, Marku in Maji) in celotni skupini. (anonimno)
51 views0 comments

Recent Posts

See All

HB December 2021

Enjoyable homey holotropic breathwork center with carrying and openhearted facilitators. Thank you for wonderful experiences. Much love. (Jiri) The whole process was amazing - so powerful, but in a su

HB maj 2021

Hvala za varen prostor, kjer lahko raziskujem življenje. Delavnica mi je omogočila odgovor na pomembno dilemo in drugačen občutek na življenjsko situacijo. (Matej Miklavec) Dobila sem uvide in odgovor

Back to your real self...

Velosimed center that Mojca and Marko  created has a genuine capability to bring you back to your real self. Center is based in the mountains in the Slovenia surrounded by beautiful river Kokra. We ha

Comments


bottom of page